teisipäev, 26. mai 2015

Üksindus on Saatana mängumaa.

Viimasel ajal olen hakanud väga palju filosoofilisi teemasid uurima ja lugema, ei tea miks, tundub huvitav.
Kooli on nüüd siis jäänud 6 päeva, enamus sellest passime lihtsalt maha, üsna mõttetud koolipäevad on, kuid samas kodus ei viitsi ka passida seega käib parem koolis.
Kui nüüd asu olla, siis on mul kodust ja kõigest sellest üsna kopp ees, õppimisega oleks pidanud veel pingutama, kuid kui kolmed kätte saab homme, siis tulevad tunnistusele positiivsed hinded, tunnistus on ju see kõige tähtsam asi? Kui sul on tunnistusel palju kolmesid, siis paljud vaatavad sind nii, nagu sa oleks viimane loll, kuid ega need numbrid ei näita seda kui tark sa oled, üldse võetakse inimesi liiga palju numbrite järgi, küll nende vanuse järgi, selle järgi kui palju on neil raha, kaalu jne. Ehk siis peavad olema tunnistusel neljad viied, et sind halvasti ei vaadataks, sa pead olema vanem kui 14-15, et sind tatiks ei hüütaks, sa pead olema rikas, ja pead kaaluma niipalju kui teistele sobib.(isegi su muusikamaiste peab olema selline nagu teistele sobib!!!)
Imelik on see meie maailm.
Okei.
Järgmine aasta juba lõpetame üheksanda klassi, aeg läheb ikka väääga kiiresti küll. Tegelt kui aus olla siis mul pole midagi tarka kirjutada..






Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar